Indlæg i forum

Vivi Borregaard Adamz
01. apr. 2018
In Worthy Impact
Hvis din jobsituation ikke er tilfredsstillende, så "giv dig selv et bedre job!" Sæt dig ned, og få klarhed over hvad det er du ønsker anderledes. Hvad er det der er galt? Nedenfor har jeg listet nogle emner, der kunne være spørgsmål at stille sig selv. Vær ærlig når du besvarer dem - der er ingen der behøver at se eller høre, hvad du skriver.. Er det arbejdstiden / tiderne, lønnen, indhold af opgaver, byrden af opgaver, kolleger, mangel på kolleger? - For meget struktur, ikke nok struktur? Manglende anderkendelse af dig og din indsats? Hvordan ville din ideelle arbejdssituation se ud - hvis du frit kunne vælge? Skriv det i positive vendinger Giv nu dig selv et bedre job. Så snart du har klarhed over, hvad det er du vil have det skal indeholde - så tillad dig selv at få det. Giv det til dig selv, som en leder der tager en sund beslutning - Det er lettere at give dig det, når du ved præcis hvad det er du vil have. Spekuler ikke på hvor det skal komme fra, Du vil blive guidet: Enten ændrer omstændighederne sig i dit nuværende job, eller også viser det sig, og dukker op på magisk vis lige foran dig, mens du er igang med at lave noget andet. Sådan er det!
0
0
4
Vivi Borregaard Adamz
27. mar. 2018
In Worthy Soul
Uanset hvor vi er i livet, og hvordan vores situation er. Hvor vi kommer fra, og hvor vi er på vej hen. Når vi taler om vores drømme, så er der to ting det kan koges ned til. KÆRLIGHED OG FRIHED. Det er det! Så hvad er det der gør at vi ikke allerede har det? Måske fordi vi ikke er opmærksomme på, at vi faktisk har det. Måske vil vi gerne have mere af det....? Hvad ville det betyde for dig at have frihed og kærlighed?
Frihed og kærlighed... content media
0
0
5
Vivi Borregaard Adamz
26. mar. 2018
In Worthy Soul
Er en måde at komme i balance med hvem du er på sjælsplan. Oplever du mangel, på et hvilket som helst plan, er det sandsynligvis fordi noget blokerer. Og det behøver ikke at være sådan På " Sjælsplan", mener jeg, at være mere af hvad der er naturligt for dig. Ikke hvad du har lært, men hvad du oprindelig er skabt af, og designet til at gøre. Når du er i kontakt med den del af dig selv, oplever du naturligt mere overflod af alting. Og tingene flyder lettere
Soul Realignment content media
0
0
3
Vivi Borregaard Adamz
26. mar. 2018
In Worthy Living
Checker du Facebook, bare af vane? - Tager du ud når du skal have et " frirum" Så er det måske tid til at kigge lidt på dit hjem og dine omgivelser - og begynde at have et hjem der nærer dig
Tag en pause content media
0
0
4
Vivi Borregaard Adamz
26. mar. 2018
In Worthy Living
Indlæg på vej.....
Dette er et nyoprettet forum content media
0
0
2
Vivi Borregaard Adamz
26. mar. 2018
In Worthy Impact
Føler du at " der er koldt på toppen"? Er det meningsfyldt det du gør? Har det en større og dybere mening, eller følger du med så godt du kan ift. at nå din målsætning Start din sparring her, og fortæl lidt om din situation..
Er du ensom content media
0
0
4
Vivi Borregaard Adamz
26. mar. 2018
In Worthy Impact
Hvis du zoomer ud...Hvor er du som leder i dit eget liv - og andres Er personlig udvikling en del af dit lederskab?
Skab overblik content media
0
0
3

Vivi Borregaard Adamz

Admin
Flere handlinger