top of page

Readings

Ordet Akasha betyder "Æter", eller Aether  (på engelsk), Himmel eller Atmosfære på Sanskrit. Akasha Arkivet er som en database af menneskelige tanker, følelser, og handlinger der nogensinde har været, og vil være.

Jeg "læser" via adgang til Akasha Arkivet.

Der er ikke noget mystisk i det, Den indsigt jeg deler med dig, er oftest " straight forward"

Jeg vil gerne have en reading, hvad skal jeg vælge?

 

Jo mere klart du definerer hvad du ønsker at opnå, som resultat af en reading, eller hvad det er, du oplever sker igen og igen, ofte på trods af, at du har arbejdet med dig selv bevidst, jo bedre kan jeg vejlede dig. Arbejdet her, - kan være dybt transformerende - hvis du tillader det.

Det er igen uhyre vigtigt at sige, at du har  - til hver tid - "styringen" i dit eget liv. Hvor du er i dag, er en "konsekvens" af valg du har truffet på et tidspunkt, enten i dette eller tidligere liv.

Før du booker en session,

Du er til hver en tid direktør i dit eget liv

Hvis det er første gang vi arbejder sammen, vil jeg foreslå at du vælger en " Soul Reading". den vil give dig en grundlæggende indsigt i hvem du er på sjæls-niveau, hvilke gaver og talenter du har med, hvad der blokerer dig fra at leve afstemt med hvem du er på sjæls- niveau, samt en clearing af din "fil" i  Akasha Arkivet. Du vil få hjemmearbejde der støtter denne clearing, så du bevidst deltager  i den clearing og healing der sker.

Igen vil jeg sige, at det er ikke godt, eller dårligt. 

Jeg "læser energi", og jeg er her for at tjene dig til større klarhed, forståelse, og kærlighed til dig selv, og den underliggende årsag til, din nuværende situation og oplevelse. Jeg "downloader" og formidler den information jeg får, og omsætter den også til konkrete forslag til en handlingsplan.  

Det er en del af min livsopgave - og muligvis - kærligt - skubbe til dine grænser, så du kan leve det liv du fortjener. 

Valget er til hver en tid dit ift. hvad du gør med den viden jeg giver dig.

Gør du intet, sker der intet.

 

Nedenfor ser du de muligheder for at arbejde med mig som privatklient. (Peg på firkanten, for at se mere om den enkelte reading)

Jeg laver readings både på dansk og engelsk

 

 

Til din succes, og empowerment

 

Signature Animated.gif

Din aktuelle livssituation - det kan være et område, du ønsker at sætte din klare intention for, eller have afklaring på

Livssituation
 
 

Hvilket tema er gennemgående i dette liv. Hvad har du valgt at opleve i forskellige facetter. Nogle kalder det livslektie - men vi er ikke i skole! - Så jeg har valgt at kalde det TEMA. Det kan være Magt eller Kærlighed for bare at give et par eksempler

Dette livs Tema

   Hvem er dine guides, og       hvad har du hyret dit team       til at hjælpe dig med?

Dine Guides

Hvorfor er i sammen? - Hvilke temaer har i valgt at opleve sammen.

Parforhold, venneforhold, forældre/børn, Forhold som har en dyb indvirkning på vores livsvej

Parforhold& Relationer

Arbejd sammen med mig over en periode vi aftaler 

Vi har en ugentlig session sammen, hvor jeg kanaliserer beskeder fra dine guides over det tema du har valgt at arbejde med

Coaching med dine Guides

Hvem er du er på sjæls plan, dine gaver og talenter, og afdække de blokeringer med reference til dette liv, der forhindrer dig i at leve i overensstemmelse med hvem du er på sjæls niveau. Med andre ord, frigøre dig, til at tage nye beslutninger, i overensstemmelse med hvem du er

Soul Reading

Det praktiske

En reading kan foregå enten via Zoom, pr. telefon, eller vi kan mødes fysisk. Jeg behøver ikke være fysisk til stede for at kunne lave din konsultation

Jo mere klart du definerer hvad du ønsker at opnå. Desto bedre kan jeg vejlede dig. Book din session.  

Hvad er nødvendigt fra din side

Når du har booket din session, modtager du en e-mail fra mig, hvor jeg beder om nødvendig information, for at kunne forberede din reading. Vid, at al information bliver opbevaret strengt fortroligt.

Vores session bliver optaget, og efter sessionen, modtager du en MP3 fil til download, så du har en optagelse af den information du har fået.

Min garanti til dig

bottom of page