Readings

Før du booker en session,

 

Du er til hver en tid direktør i dit eget liv. Er det ikke fantastisk!

Hvis det er første gang vi arbejder sammen, vil jeg foreslå at du vælger en " Soul Reading". den vil give dig en grundlæggende indsigt i hvem du er på sjæls-niveau, hvilke gaver og talenter du har med, hvad der blokerer dig fra at leve afstemt med hvem du er på sjæls- niveau, samt en clearing af dine "filer" i  Akashia Arkivet. Du vil få hjemmearbejde der støtter denne clearing, så du bevidst deltager  i den clearing og healing der sker.

Jo mere klart du definerer hvad du ønsker at opnå, jo bedre kan jeg vejlede dig. Arbejdet her, - kan være dybt transformerende - hvis du tillader det.

Det er igen uhyre vigtigt at sige, at du har  - til hver tid - "styringen" i dit eget liv. Hvor du er idag, er en "konsekvens" af valg du har truffet. Igen vil jeg sige, at det er ikke godt, eller dårligt. Jeg "læser energi", og jeg er her for at tjene dig til større klarhed, forståelse, og kærlighed til dig selv, og den underliggende årsag til, din nuværende situation og oplevelse. Jeg "downloader" og formidler den information jeg får, og omsætter den også til konkrete forslag til en handlingsplan.  Det er en del af min livsopgave - og muligvis - kærligt - skubbe til dine grænser, så du kan leve det liv du fortjener. 

Valget er til hver en tid dit ift. hvad du gør med den viden jeg giver dig.

Gør du intet, sker der intet.

 

Nedenfor ser du de muligheder for at arbejde med mig som privatklient. (Peg på firkanten, for at se mere om den enkelte reading)

Jeg laver readings både på dansk og engelsk

 

 

Til din succes, og empowerment

 

Vivi Borregaard  Adamz

Soul Reading
Dette livs Tema
Parforhold& Relationer
Livssituation
 
 
Dine Guides
Coaching med dine Guides

Det praktiske

Hvordan foregår en reading med mig

Hvad er nødvendigt fra din side

Min garanti til dig

Phone +45 2670 6999

Vivi Borregaard Adamz
" 25 Words "
Copenhagen - Denmark
  • Facebook - Black Circle

CvR: 38648179

Skype: Vivi Borregaard Adamz

© 2019 Designed by Vivi Borregaard Adamz. Proudly created with Wix.com

  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon