top of page

man. 15. jul.

|

Online

Dare to create

" Lige under overfladen, findes en verden, tilgængelig for os alle " Oplev hvordan det er med enkle øvelser, at tøjle kraften af din egen energi. Kurset er gratis Fra begrænset til ubegrænset på 4 uger

Registration is Closed
See other events
Dare to create
Dare to create

Tid og sted

15. jul. 2019, 10.00 – 09. aug. 2019, 11.00

Online, Copenhagen Denmark

Om eventet

Hvordan du bliver energimæssigt og spirituelt I TOPFORM! 

Lær at tøjle kraften af din egen energi 

Det er ligeså vigtigt at være energimæssigt fit og i form, som det er at holde og nære sin krop. Faktisk, kan du ved at arbejde indefra med din egen energi hjælpe din krop til endnu bedre form. 

For virkelig at få hvad du drømmer om, skal du turde skabe det, kunne holde fokus, og turde modtage det - Det kræver MOD!!!

Kurset er for dig der er dedikeret og klar til at steppe op og begynde at skabe og opleve hvad du ønsker bevidst. Ved at gøre det, begynder du automatisk at skille det fra du ikke ønsker. 

Faktisk får du to kurser i et, for jeg kunne ikke beslutte mig for, hvilket et var vigtigst for at du straks kan begynde at skabe bevidst  - Så du får begge to! GRATIS

Gratis fordi det er første gang jeg introducerer dette - og jeg glæder mig som et lille barn.....

Første del er helt grundlæggende energi øvelser, der hjælper dig til mere flow, synkronisitet, klarere kommunikation, glæde og indre ro

Anden del frigiver din power gennem valg til at skabe det liv du drømmer om

Der er lagt op til daglig praksis på ca. 10-20 min - That´s all! - Du kan sagtens kombinere det med din daglige meditationspraksis - Hvis du har en! 

Det kræver ingen forudsætninger at deltage

Jeg åbner dørene d. 15 juli, og skaber et rum til dig over de næste 4 uger. Mulighed for at stille spørgsmål online i lukket gruppe hver uge.

Gennem simple øvelser og teknik lærer du selv at fjerne de største blokeringer og få klarhed  på minutter. Stærkere kontakt til dig selv. Hvordan du står stærkt og klart i din egen energi. Hvordan du sikrer at du følger dine egne drømme i stedet for andres. Og du lærer at kultivere nærvær og fokus. Du lærer at få større sikkerhed og vished, så du er chefen, og at du vælger at skabe hvor du vil hen. Du vil styrke tilliden til din Intuition - din ufejlbarlige ubegrænsede GPS, og opleve større flow og synkronisitet i dit liv og forretning.

Guidet af mig, skaber jeg et rum hvor du trygt udføre øvelserne  - Hvor end du er 

Du får min støtte i 4 uger, så du går fra kurset, med nye værktøjer

Kurset er relevant for alle uanset hvor du er på din rejse i livet og i din hverdag. Det er IDEELT for dig, der ønsker at komme energimæssigt og spirituelt fit og i form, men ikke ved hvor du skal starte - så du bevidst kan skabe næste version af dig og det du gerne vil opnå. 

Jeg forbeholder mig retten til at korrigere undervejs, hvis jeg kan se, du vil få endnu mere ud af det på den måde

Vi starter d. 15. juli og slutter d. 9. aug. 2019 ( 4 uger ) - Kurset er online i lukket gruppe kun til jer på kurset. 

Som jeg sagde: KURSET ER GRATIS - Det koster ikke noget i kr. at deltage. Kun en "testimonial" efter kurset, og din villighed til at give konstruktiv feedback undervejs 

TILMELD DIG HER VED AT UDFYLDE BLANKETTEN. INFO OM KURSETS INDHOLD FÅR DU I EN SENERE MAIL.

P.S

DEL  MEGET GERNE TILMELDINGSBLANKETTEN MED EN ELLER FLERE, DU TÆNKER OGSÅ VILLE ELSKE AT DELTAGE 

Jeg håber vi ses !

Tilmeld dig venligst, for at deltage gratis i beta-runden for dette nye kursus.

Det gør du HER:  https://forms.gle/vJXjf7vByqSMLn4AA

Jeg håber vi ses

Del dette event

bottom of page