top of page

3 enkle ting at rette din opmærksomhed imod, der kan skabe mirakler

"TAKNEMMELIGHED", er
en lille simpel men kraftfuld
perle der styrker dig på
rejsen ad hjertets og sjælens
vej

Jeg er taknemmelighed_2_cover3d-402197-1

Det lover jeg......

Velkommen

Mit navn er Vivi Borregaard Adamz

JEG ER TAKNEMMELIGHED, er en simpel, og enkel øvelse der gør at du aldrig mere vil tage dig selv for givet.
 

Jeg er glad for at kunne give dig den, som jeg har sagt før, er min vision at hjælpe så mange som muligt til at kende sandheden om dem selv, og ved at rette din opmærksomhed mod taknemmelighed åbner du til den del af din sjæl der er forbundet med den kreative skabende kraft du altid har adgang til. Med bevidst opmærksomhed bliver den levende.

Der er flere muligheder for at arbejde med mig, nedenfor finder du et link til min hjemmeside. Menuen er også øverst her på siden. Finder du ikke hvad du søger, eller svar på dine spørgsmål, så kontakt mig. Kontakt oplysningerne finder du lige nederst på denne side

Kærligst

Signature Animated.gif

Modtag din gave

Udfyld venligst felterne, så jeg kan sende din gave til dig

I Taknemmelighed - Din gave er på vej til din indbakke

Jeg er taknemmelighed_2_cover3d-402197-1

Som hendes konsulent og rådgivningsfirma's spændende navn er "25 Words", er Vivi Borregaard Adamz, kortfattet, fokuseret, intens og engageret, når hun arbejder.
Hun indenfor kort tid intuitivt finde kernen i problemet, berøre det nænsomt og vække dig til dit eget livs teater.
Med en baggrund, der bekræfter hendes professionalisme og med en blanding af værktøjer, der danner grundlaget for, og støtter arbejdet; tilbyder Vivi noget ud over det autoriserede og det almindelige.
Som klient vil du straks vide, at hun giver noget mere end du forventede. Hendes rådgivning, hendes vision, overrasker og inspirerer på dybt personlige måder. Det er en motiverende fornøjelse og en uddannelse at sidde med hende. Indenfor to timer kan hun flytte dig i dine begrænsninger for hvad der er muligt, til dit urealiserede potentiale og nye handlinger.
Hendes Workshops er aktiverende, og transformerende når hun deler af sin indsigt, og Vivi Borregaard Adamz er en rådgiver, der styres af det usynlige guddommelige og med en ærlighed og empati, ualmindeligt på dette feldt.
Hun er en healer for healere, en lærer og instruktør uden ego eller dominans, kun blid opmuntring.


 

MCL Sign in
bottom of page